VINARIJA BAČIĆ

o nama

Već dugi niz godina predano radimo ne bi li svakom posjetitelju pružili ono najbolje što tradicija, zemlja našeg obiteljskog gospodarstva, a i otok Korčula mogu ponuditi. Osim vina iz vlastitih vinograda koja su naš najveći ponos, tu su i ostale tradicionalne delicije kao što je maslinovo ulje.

Stoga, bili izbirljivi gurman ili samo znatiželjni prolaznik, posjetite nas. Opustite se i uživajte!

sadržaji i programi

Kako bi vam boravak u našem kraju bio što ispunjeniji, u mogućnosti smo ponuditi sadržaje i programe kao što su: berba grožđa, berba maslina i degustacije. Doživite otok Korčulu, upoznajte njezine prirodne ljepote, tradiciju, gastronomiju i običaje.

maslinovo ulje

Iz vlastitih višestoljetnih maslinika prizvodimo ekstra djevičansko maslinovo ulje od autohtonih sorata otoka Korčule lastovke i drobnice. Ulje je u rasponu od žute do zelene boje, mirisa izraženog na list i plod masline, na okusu srednje do intezivno gorko. Uz mogućnost degustacije i kupnje za goste organiziramo i program sudjelovanja u berbi maslina.

smještaj

Nudimo smještaj u dva moderno uređena apartmana visoke kategorije. Svaki apartman ima terasu s pogledom na more, mini kuhinju i kupaonicu. Za goste je osigurano parkiralište, a plaža je udaljena oko 25 metara.

Apartmani Bačić

DEGUSTACIJA

Sva se vina mogu kušati u našoj vinariji uz prethodnu najavu. Degustaciju naših vina možemo organizirati i za veće grupe.

Opustite se i uživajte u gostoprimstvu, ljubaznosti i stručnosti kojom vas vodimo kroz gastronomski doživljaj otoka Korčule.

Radno vrijeme vinarije je od 10.00 - 20.00 sata.